Welkom!

Van harte welkom op onze website! 

We willen graag een gemeente zijn waar iedereen zich veilig en welkom voelt, oordelen worden uitgesteld, waar fouten maken mag en waar je de ruimte krijgt om God te leren kennen.

Wil je meer weten over onze gemeente, het christelijk geloof of ben je nieuwsgierig naar een van onze activiteiten? Neem dan vrijblijvend contact op via een van de contactpersonen en wie weet tot ziens!


Collectedoel 14 juli: De Friese rijders

Collectedoel 14 juli: De Friese rijders

De twee kerken in Grijpskerk en de Dorpscoöperatie hebben de handen ineen geslagen in de projectgroep ‘Grijpskerk voor Oekraïne’. Met deze projectgroep willen we de vluchtelingen uit Oekraïne helpen, onder andere door het opvangen van een groep van 10 vluchtelingen in de leegstaande pastorie van de PKN.

Ook de nood van de mensen die in Oekraïne zijn achtergebleven is groot. Zij leven soms in schrijnende omstandigheden, en daarom wil de projectgroep ook iets voor deze Oekraïners doen. De projectgroep heeft zich aangesloten bij ‘De Friese Rijders, een groep mensen uit Noord Nederland die als vrijwilligers elke twee dagen naar de grens van Oekraïne met Polen of Slowakije rijden.

Vierde week van Advent

Vierde week van Advent

Nu mag de vierde kaars aan.
Vier lichtjes laten horen:
nog een paar nachtjes slapen,
dan wordt het Kind geboren.

Diensten


Meer diensten
Eerdere diensten terugkijken


4in1 Regiodiensten

Samen met onze zusterkerken in Aduard en Enumatil en organiseren we deze diensten en één keer in de vier weken schuiven we aan in Zuidhorn. Er worden steeds series van vier diensten gehouden, om beurten in één van de vier kerkgebouwen.


Voedselbank

Voedselbank Westerkwartier biedt noodhulp aan mensen die financieel niet of nauwelijks in staat zijn om in hun levensonderhoud te voorzien. Als gemeente ondersteunen de Voedselbank door ervoor te collecteren en voedsel in te zamelen.

Laatste nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Ook vandaag is ons kerkgebouw weer een #stembureau! Je kunt er tot 21:00 uur terecht: ga stemmen!

Ook vandaag is ons kerkgebouw weer een #stembureau! Je kunt er tot 21:00 uur terecht: ga stemmen! ... Bekijk meerZie minder

06 jun 2024

Activiteiten

Geen berichten