3E ZONDAG VAN PASEN – Leven alsof God niet bestaat, is leven in een gesloten wereld. Hier moeten we het mee doen, we leven maar één keer. In zo’n wereld moet je er maar het beste van maken. De andere kant van het leven alsof er geen God is, is de zware druk die je kan verlammen om alles eruit te halen wat erin zit. Maar er is toch een deur, een nooduitgang. Namelijk het lege graf van Jezus! Wie gelooft, heeft de deur naar buiten gevonden. Dan leef je niet meer in een gesloten wereld, maar een wereld die open is naar God toe.

Voorganger: Willem de Graaff (Refajahkerk Groningen)

Liturgie

– Welkom
– Mededelingen kerkenraad
– Stiltemoment
– Votum en zegengroet
– Psalm 98: 1, 2 en 4 (GK)
– Tien Woorden
– Gebed
– Gezang 212 (GK) – U lam van God, wij loven U
1 Korinthiërs 15: 12-28
– Psalm 148: 1, 3 en 4 (GK)
– Verkonding: 1 Korinthiërs 15: 16-17 en 32a
– Gezang 209 (GK) – U zij de glorie
– Dankgebed/voorbeden
– Collecte
– Gezang 657: 1, 2 en 4 (LB) – Zolang wij ademhalen
– Zegen