Sommigen hebben de afgelopen tijd misschien al op natuurijs gestaan, maar we willen nog even verder gaan met de ijspret! We hopen op vrijdagavond 3 februari een schaatsavond op Kardinge te organiseren. We vertrekken om 19.45 uur bij de kerk (verzamelen vanaf 19.30 uur). De schaatsbaan is geopend van 20.15-22.15 uur. Na afloop is iedereen (ook degenen die niet mee geschaatst hebben!) welkom in de kerk voor warms en lekkers (vanaf 22.30 uur).
Kosten voor volwassenen: 8 euro
Onder de 16 jaar: 6 euro

Er is mogelijkheid om schaatsen in Kardinge te huren.

Opgeven kan, graag uiterlijk 29 januari, op de lijst die in de kerk hangt, door een mailtje te sturen naar ac@gkvgrijpskerkniezijl.nl, of door het één van ons even te laten weten.

De activiteitencommissie: Marian, Nienke en Lisette.

Foto’s van deze activiteit